Rabarbermuffins med chokolade

Skyr med grillede nektariner, akaciehonning og solsikkekerner

Imorges stod den på en lækker sommerlig morgenmad, og uhm hvor var det bare lækkert og meget nemt. Morgenmaden stod nemlig på skyr. Til jer, der ikke ved hvad skyr er, så er det et islandsk mejeriprodukt, som minder en smule om græsk yoghurt. Skyr er bare meget fedtfattigt, kun 0,2 % fedt, og så er der endnu flere proteiner i, og pga det mætter rimelig meget. Smagen er frisk og syrlig, og konsistensen er cremet.

Ovenpå min skyr puttede jeg nektariner, som havde grillet på vores grillpande. Ovenpå skyren kom jeg en grillet nektarin, dryssede lidt solsikkerkerner og akaciehonning på. Det smagte skønt, og så var det meget nemt! Den lidt syrlige, cremede yoghurt med syrlige, saftige, grillede nektariner, lidt knasende solsikkekerner og den søde akaciehonning. Det var slet ikke så dårligt endda 😉

Nedenunder kan du se step-for-step billeder

(1 person – 5 minutter)

Du skal bruge: 
1 nektarin
Lidt akaciehonning til pensling, ca 1-2 spsk
Ca. 200 g skyr 0,2 %
Solsikkekerner og akaciehonning på toppen

Så nemt er det:
Skær nektarinen i 4 både, og pensl kødet med lidt akaciehonning
Put en grillpande på konfuret og skru op på høj varme. Hvis du ikke har en grillpande, kan du godt bruge en normal pande, der kommer bare ikke de flotte grillstriber på. Når grillpanden er varm, kommer du nektarinbådene på. Bådene skal grilles ved ret høj varme i ca. 1 minut på hver af de 2 flade sider, til de får grillstriber. Derefter skal de grilles i 2 minutter på den runde side.
 Kom skyren op i en skål.
Kom nektarinbådene oven på skyren

Drys og pynt med solsikkekerner og lidt akaciehonning (se aller øverste billede).
Nyd som en let morgenmad eller spis en æg til, en skive rugbrød eller en lille bolle.
Anna

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabarbermuffins med chokolade