Kanelsnegle med marcipan og æble

Wednesday’s lunchbox

Jeg er ved at være lidt træt af rugbrød… Derfor vil jeg i denne uge forsøge mig med forskellige salater til min frokost. Jeg vil gerne undgå for mange kulhydrater, men jeg vil også gerne have, at salaten mætter. Derfor har jeg fundet disse butterbeans på dåse, som mætter og har et lavt kalorieindhold. Det gode er, at man kan putte lige det i, som man har lyst til. Jeg prøvede at ramme noget sprødt, saftigt, sødt og mættende på samme tid, og så skulle det selvfølgelig smage godt. Så jeg biksede hurtigt en salat sammen, og glæder mig til at få det til frokost imorgen 🙂

(1 person – 15 minutter)

Du skal bruge: 
1/5 broccolihoved
1/2 dåse butterbeans (400 g pr dåse)
3 tomater
1/2 æble
3 spsk limesaft
1 spsk rød pesto (kan erstattes med grøn eller olivenolie)
Evt krydderurter

Så nemt er det: 
Start med at sætte noget vand over at koge i en elkedel. Skær broccoli i små stykker, læg det i en skål og hæld kogende vand over. Lad det trække imens du skærer resten af ingredienserne ud (ca 5-10 minutter). Åben dåsen med butterbeans og dræn vandet fra. Tag halvdelen af dåsen og kom i din frokostskål, og smid resten i køleskabet til en salat senere på ugen. Skær tomaterne i kvarte og æblet i tern. Bland pesto, limesaft og lidt salt og peber i en kop (du kan evt putte nogle finthakket krydderurter i også). Hæld æbletern, tomater og broccoli ned sammen med butterbeans og vend dressingen med. Drys med salt og peber.

Anna

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg
   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanelsnegle med marcipan og æble