Jeg-har-lyst-til-pizza-og-jeg-er-sulten-nu

Pasta med pesto


Den anden dag var ryd op i køleskabet-dag og derfor biksede jeg en af mine livretter sammen. Det blev til denne lækre og super nemme ret, nemlig frisk pasta med hjemmelavet pesto*, rucola og tomater. Det tager ingen tid, og det smager simpelthen friskt, lækkert og virkelig godt! Hvis jeg selv kunne bestemme ville jeg spise det her flere gange om ugen, og vil aldrig blive træt af det.

*Du kan også sagtens lave pestoen alene og bruge det til alle former for kød, salater, kartofler og brød ( ristet rugbrød, er super godt med pesto).

(2 personer – 20 minutter) 


Du skal bruge: 
250 g frisk tagliatelle/fettuchine pasta (du kan også bruge tørret pasta)
6 blommetomater
1 stor håndfuld rucola
1 bundt frisk basilikum
1 pose pinjekerner (ca 80-90 gram)
5 spsk olivenolie
2 spsk citronsaft
salt og peberSå nemt er det: 
Start med at riste pinjekernerne på en pande. Pas på, lige pludseligt går det meget hurtigt. Blend (jeg brugte stavblender) basilikumblade fra et helt bundt, pinjekerner, olivenolie, citronsaft, salt og peber. Smag selv til. Kog pastaen efter anvisningen på pakken, det plejer at tage ca 4 minutter, når det er frisk pasta. Hvis det er tørret pasta skal det have omkring 10 minutter. Skyld rucolaen og skær tomaterne i både. Bland det hele i en skål. Du skal nok ikke bruge al pestoen.

– Resten af pestoen kan du bruge til salater eller på ristet rugbrød, det smager super godt! Det kan holde sig i køleskabet i en uges tid.

Anna
– Hvis du har lyst, er der link til bloglovin ude i højre side, og så er du altid opdateret, når der kommer nye opskrifter 🙂

5 kommentarer

 • dør…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du må prøve det, det smager så godt! Og så er det oven i købet sundt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil gerne følges:) er blevet medlem<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har kigget hele din blog igennem og set alle de lækre opskrifter. Man bliver squ lidt lækkersulten. Vildt fed blog!
  Det kunne være, at du ville følges. Jeg følger i hvert fald dig nu 🙂 <3

  carlalillevang.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anna. Fedt, du vil følges 🙂 Jeg følger din bloglovin nu. Du kan finde et link til min bloglovin i højre side af min blog 🙂

  Knus Carla
  carlalillevang.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg-har-lyst-til-pizza-og-jeg-er-sulten-nu