Kanelsnegle med marcipan og æble

Jeg-har-lyst-til-pizza-og-jeg-er-sulten-nu

Igår fik jeg bare den største lyst til pizza til aftensmad. Klokken var 19.30 og jeg vidste, at det nok var for sent at gå igang med dej, der skal hæve, lave tomatsovs osv. Så jeg fandt en rigtig god bund-erstatning. Jeg brugte tortillapandekager. Jeg havde heller ikke tid til tomatsovs, så jeg brugte rød pesto, og jeg blev bestemt ikke skuffet! Ej det var lækkert. Bundene blev helt sprøde, nærmest lidt chips-agtige. Som fyld på ‘pizzaen’, måtte jeg lige kigge, hvad vi havde i køleskabet og det blev til tynde skiver kartofler, tomater, hytteost og rucola… MUMS!

(Let måltid til 1 person – 20 minutter)

Du skal bruge: 
1 tortillapandekage (må gerne være fuldkorn, da det mætter mere) 
Pesto
2 små kartofler
1 stor blommetomat 
Hytteost, ca 2 spsk
En håndfuld rucola


Så nemt er det:
Skræl kartoflerne og skær dem i meget tynde skiver (så tynde du kan). Put dem i en skål og hæld kogende vand over. Lad det stå i 5 minutter. Læg tortillaen på en bageplade med bagepapir og smør med et tyndt lag pesto. Læg kartoffelskiver på, sammen med skiver af tomaten. Drys med hytteost, salt og peber. Giv den 10 minutter i ovnen ved ca 175 grader. Skyld rucolaen. Tag pizzaen ud og pynt med rucola.

Nem og lækker aftensmad!

Anna


 photo Signature_zpsd4755eed.jpg

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanelsnegle med marcipan og æble