Wednesday's lunchbox

Fridays lunchbox

Ja igen igen kommer der lige et frokostboks, for det er så lækkert at have med i skole. Det er meget bedre end en kedelig rugbrøds mad. Denne frokost er med bulgur, broccoli, blandet hakket salat og lækker moden mango, mums hvor jeg glæder mig til frokost imorgen. Det er en dejlig mættende salat, hvor der både er noget sprødt, sødt og saftigt. Hvis du vil gøre det ekstra lækkert, kan du riste nogle mandler eller cashewnødder på en pande og komme i. Hvis du vil have en anden idé til frokost, kan du kigge her.

(1 person – 20 minutter) 

Du skal bruge: 
1 dl bulgur
2 dl vand
10 stykker broccoli
1/4 mango
En håndfuld blandet salat
Lidt limesaft


Så nemt er det: 
Start med et koge bulgur i vand med lidt salt i en gryde i 10 minutter (vandet skal simre). Lad dem køle lidt af. Hæld lidt kogende vand over broccolistykkerne i en skål (5 minutter). Skyl den blandede salat og skær den groft ud. Skær skrællen af mangoen og skær ca 1/4 del eller lidt mere i tern. Bland bulgur, broccoli, mangotern og blandet salat i en skål med lidt limesaft og salt og peber.

Så nemt er det!
Anna photo Signature_zpsd4755eed.jpg
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wednesday's lunchbox