Rugbrødsboller med lakrids, tørret frugt og nødder

Tortillas med sprød fisk

Her til aften skulle vi, i huset herude på landet, have noget nemt og lækkert. Derfor biksede jeg lige noget rigtig friskt, sundt og super godt sammen. Jeg lavede tortillas med spidskål, avokado, grape og sprød fisk. Som dressing brugte jeg rød pesto, men du du også bruge græsk yoghurt, grøn pesto eller hvad du nu lige føler for. Fisken bliver paneret i rugmel, spidskommen og cayennepeber, som gør at den bliver sprød og krydret. Grapen gør retten frisk og saftig, avokadoen gør den cremet og spidskålen gør den sprød, og så passer fisken bare utrolig godt ind. Det er ihvertfald ikke sidste gang, jeg laver denne ret!

(3 personer- 30 minutter)

Du skal bruge:
Halvanden avokado
1 lille spidskål
1 pink grape
6 tortillaer
salt
Sprød fisk: 
4 torskefileter (jeg brugte frossen torsk, og tog den op af fryseren aftenen før)
1 dl rugmel
1 tsk salt
1 tsk spidskommen
1/2 tsk cayennepeber
1 spsk smør
3 spsk olivenolie
Pesto eller græsk yoghurt

Så nemt er det: 
Skær torskefileterne i grove stykker. Bland mel, krydderier og salt, og vend fisken i blandingen. Steg fisken i smør og olie ved middel-høj varme. Fisken skal have et par minutter på hver side, og fisken skal være sprød. Imens skal du flække avokadoen, fjern stenen, og skær avokadokødet i skiver. Tag det 2 yderste blade af spidskålen og skær resten i tynde strimler. Skær skrællen af grapen, og skær frugtkødet i tynde skiver. Lun tortillaerne i 20 sekunder i mikrobølgeovnen eller et par minutter i ovnen. Fordel spidskål, grape, avokado, fisk og dressing på tortillaerne. Du kan dryppe med lidt limesaft, salt og peber, og server så til dine nu glade gæster.

Anna

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg
   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rugbrødsboller med lakrids, tørret frugt og nødder