Kanelbrød

Bananmuffins med chokolade

De her bananmuffins er virkelig gode gode. Og det bedste af det hele: DE ER SUNDE! Der er ingen sukker eller æg i. Det eneste der er lidt usundt, er den mørke chokolade, og det kan jo diskuteres, for eksperterne siger jo, at et stykke mørk chokolade om dagen er godt for dig. Det er sådan med de her muffins, at man ikke kan smage at de er sunde. De er søde, fugtige og virkelig lækre. Det er blevet lidt af en weekend-ting herhjemme. Vi er simpelthen så vilde med dem, at vi næsten laver dem hver weekend. Og vi er nu begyndt at eksperimentere med dem, og jeg kan også anbefale at du kan bruge marabou med orangeknas, og så bare putte al chokoladen (de 100 g) i dine muffins.

(12 muffins – 45 min) 

Du skal bruge: 
2 tsk sukker
2 tsk kanel
2 tsk kardemomme
2 tsk bagepulver
150 g havregryn
3 dl hvedemel
3 modne bananer
1 dl minimælk
1,5 dl yoghurt 0,1 % eller 0,5%
100 g mørk chokoladeSå nemt er det: 
Bland de tørre ingredienser i en skål. Mos bananerne, tilsæt dem sammen med mælk og yoghurt, og pisk det hele godt sammen. Hvis dejen er meget tyk, så kan du tilsætte lidt mere mælk. Hak 40 gram af chokoladen og bland det ned i dejen. Hæld dem i 12 muffinforme og bag dem ved 180 grader i 25-30 minutter. Når dine muffins har kølet lidt af, skal du smelte resten af chokoladen i et vandbad eller ved middelvarme i en mikroovn, men jeg ville foreslå vandbad. Kom en klat smeltet chokolade på hver af de let afkøldede muffins.

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg

2 kommentarer

  • Hej! Du spurgte, om vi skulle være fast for fast, og nu følger jeg dig 🙂
    Det er nogle gode muffins, jeg prøvede at lave dem. Man kunne også komme lidt rosiner i, så de bliver lidt saftigere? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jeg helt sikker på, at man godt kunne 🙂 Jeg smutter ind og følger dig med det samme! knus

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanelbrød